آرایشی بهداشتی

بررسی مواد آرایشی بهداشتی

آرایشی بهداشتی

بررسی مواد آرایشی بهداشتی

10 اتفاق بد که اگر صبحانه نخورید برای بدنتان رخ می‌دهد

شنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ ق.ظ | Britannica briti | ۰ نظر

همه‌ی ما شنیده‌ایم که صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی به شمار می‌رود. با این حال بسیاری از افراد به دلایل مختلف از جمله نداشتن اشتها در صبح، عجله داشتن برای رسیدن به مدرسه یا سرکار و… صبحانه نمی‌خورند‌. اگر شما هم جزء افرادی هستید که صبحانه نمی‌خورند، شاید بعد از آشنایی با عوارض خطرناک صبحانه نخوردن هر طور شده خود را مجبور به صبحانه خوردن کنید. صبحانه نخوردن اثرات منفی زیادی روی بدن می‌گذارد. در مقاله‌ای که امروز برایتان تهیه کرده‌ایم، تصمیم داریم شما را با 11 عارضه‌ی جانبی صبحانه نخوردن آشنا کنیم. بعد از اینکه این عوارض جانبی را بدانید، حتما برای صبحانه خوردن قانع می‌شوید. در پایان مقاله هم طرز تهیه‌ی ۷ صبحانه‌ی متنوع و خوشمزه را یاد داده‌ایم. تا پایان مقاله ما را همراهی کنید.

۱. در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌گیرید

نتایج مطالعات مختلف نشان می‌دهند کسانی که صبحانه نمی‌خورند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲، مقاومت به انسولین، اضافه وزن، حمله‌ی قلبی و فشار خون بالا قرار می‌گیرند. همه‌ی عارضه‌های ذکر شده خطرناک هستند. برای اینکه دچار این عارضه‌ها نشوید، فقط کافیست صبح‌ها کمی زودتر از خواب بیدار شوید تا قبل از سرکار رفتن زمان کافی برای صبحانه خوردن داشته باشید.

۲. بدنتان از مواد مغذی ضروری محروم می‌شود

صبحانه یک وعده‌ی غذایی عالی برای دریافت مواد مغذی ضروری از جمله فیبر و ویتامین‌های مختلف محسوب می‌شود. صبحانه نخوردن ممکن است باعث شود به اندازه‌ی کافی مواد مغذی ضروری را دریافت نکنید که این موضوع در بلندمدت روی سلامتی بدنتان اثرات منفی زیادی می‌گذارد. اگر صبح‌ها بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب برای صبحانه خوردن اشتها ندارید، یک تا دو ساعت صبر کنید و بعد یک صبحانه‌ی مقوی بخورید. حتما صبحانه‌ای بخورید که حاوی فیبر است. فیبر یک ماده‌ی مغذی است که شما را برای مدت زمان بیشتر سیر نگه می‌دارد و همچنین به فرآیند هضم بهبود می‌بخشد.

۳. روی قند خونتان اثرات منفی می‌گذارد

صبحانه نخوردن می‌تواند روی سطح قند خون اثر بدی بگذارد و شما را گرسنه کند.

حتما برای شما هم اتفاق افتاده زمانی که برای مدتی غذا نخورده‌اید، عصبانی شده‌اید. اگر صبحانه نخورید، دقیقا همین اتفاق برایتان میفتد. علت این موضوع این است که صبحانه نخوردن باعث کاهش قند خون می‌شود. افت قند خون روی خلق‌وخو اثر می‌گذارد و همچنین باعث کاهش سطح انرژی و عملکرد شناختی می‌شود.

۴. سوخت‌وساز بدنتان کاهش پیدا می‌کند

گفته می‌شود که صبحانه خوردن باعث می‌شود کالری بیشتری بسوزانید. زمانی که بعد از چند ساعت ناشتا بودن صبحانه می‌خورید، سوخت‌وساز بدنتان افزایش پیدا می‌کند. در مطالعات مختلف نشان داده شده کسانی که صبحانه می‌خورند، افزایش سوخت‌وساز در زمان استراحت را تجربه می‌کنند. هرچند باید در نظر داشته باشید که این موضوع ضرورتا به معنای سوزاندن کالری بیشتر نیست.

۵. هوس خوردن خوراکی‌های ناسالم می‌کنید

زمانی که صبحانه نمی‌خورید، بدنتان هیچ انرژی نخواهد داشت و مغزتان هم هیچ ماده‌ی مغذی دریافت نخواهد کرد‌. اگر صبحانه نخورید، در طول روز گرسنه می‌شوید و سراغ خوردن خوردنی‌های ناسالم و مضر مانند دونات می‌روید. برای اینکه بدنتان به‌خوبی عمل کند، باید صبحانه بخورید. فرقی ندارد برای صبحانه جو دوسر، اسموتی توت یا تخم‌مرغ آبپز می‌خورید، در هر صورت صبحانه خوردن به حفظ سطح قند خون در محدوده‌ی طبیعی و دریافت مواد مغذی لازم بدن کمک می‌کند.

۶. روی سلامت روانیتان اثر بدی می‌گذارد

صبحانه خوردن نه تنها روی سلامت جسم، بلکه روی سلامت ذهن هم اثر می‌گذارد. زمانی که صبح‌ خود را با خوردن یک صبحانه‌ی مقوی و سیرکننده شروع می‌کنید، در طول روز انرژی بیشتری خواهید داشت و شاداب‌تر خواهید بود.

۷. مغزتان به‌طرز منفی تحت تأثیر قرار می‌گیرد

حتما شما هم یادتان می‌آید زمانی که دانش‌آموز بودیم، روزهایی که صبحانه می‌خوردیم، عملکرد بهتری در مدرسه داشتیم. زمانی که صبح‌ها با صبحانه خوردن مغزتان را تغذیه کنید، هوشیاریتان افزایش پیدا می‌کند که این موضوع می‌تواند روی عملکرد درسی یا کاری شما اثر مثبتی بگذارد.

۸. برای قلب مضر است

 

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم، صبحانه نخوردن می‌تواند خطر ابتلا به حمله‌ی قلبی را افزایش دهد. بر اساس نتایج یک مطالعه‌ی منتشر شده، مردانی که صبحانه نمی‌خوردند، در مقایسه با مردانی که صبحانه می‌خوردند، ۲۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به حمله‌ی قلبی قرار داشتند. این یعنی صبحانه خوردن می‌تواند احتمال ابتلا به حمله‌ی قلبی را کم کند. کسانی که از صبحانه خوردن اجتناب می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به فشار خون بالا قرار می‌گیرند که این موضوع گرفتگی عروق را به دنبال دارد. این مسأله منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مزمن از جمله سکته می‌شود. اگر می‌خواهید سلامت قلبتان را حفظ کنید، حتما صبحانه بخورید.

۹. شما را در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار می‌دهد

مطالعه‌ی انجام شده در دانشگاه هاروارد به این نتیجه رسید که بین عادت‌های غذایی و سلامتی بدن ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. در یک تحقیق شش ساله روی بیش از ۴۵ هزار خانم نشان داده شد زنانی که عادت داشتند صبحانه نخورند، در مقایسه با زنانی که هر روز صبحانه می‌خوردند، افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را تجربه کردند. این مطالعه همچنین نشان داد زنان شاغلی که از صبحانه خوردن اجتناب می‌کردند، ۵۴ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار داشتند.

۱۰. صبحانه نخوردن ممکن است منجر به اضافه وزن شود

اگر قصد کاهش وزن دارید و صبحانه نمی‌خورید، حتما این عادت بد خود را اصلاح کنید. یک مطالعه نشان داد که صبحانه نخوردن منجر به افزایش خطر ابتلا به اضافه وزن می‌شود. کسانی که صبحانه نمی‌خورند، هوس خوردن مواد غذایی شیرین و چرب می‌کنند. علاوه بر این به دلیل اینکه خیلی گرسنه می‌شوند، هر آنچه دم دستشان است را صرف نظر از اینکه سالم است یا نه می‌خورند. هر چه بیشتر گرسنه شوید، بیشتر غذا می‌خورید. این موضوع باعث می‌شود در طول روز بیشتر از میزان مجاز کالری مصرف کنید که این مسأله اهداف شما برای کاهش وزن را به خطر میندازد. اگر می‌خواهید به وزن ایدئالتان دست پیدا کنید، حتما یک صبحانه‌ی حاوی فیبر بخورید.

 

 

شورت لینک: https://b2n.ir/a10852

  • Britannica briti

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی