آرایشی بهداشتی

بررسی مواد آرایشی بهداشتی

آرایشی بهداشتی

بررسی مواد آرایشی بهداشتی

4 فواید اثبات شده آووکادو در سلامتی

سه شنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۱:۳۸ ب.ظ | Britannica briti | ۰ نظر

روغن آووکادو ( Avocado oil ):

خرید روغن آووکادو یک روغن خوراکی و موضعی است که از میوه گیاه آووکادو استخراج می شود. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است. امروز از میوه ی گلابی شکل این گیاه، روغنی بسیار مفید برای سلامتی تولید می شود به نام روغن آووکادو .

 

12فواید اثبات شده آووکادو در سلامتی

آووکادو یک میوه نسبتاً بی نظیر است.

در حالی که بیشتر میوه ها عمدتا از کربوهیدرات تشکیل شده اند ، آووکادو سرشار از چربی های سالم است.

مطالعات متعدد نشان می دهد که دارای مزایای قدرتمند سلامتی است.

در اینجا 4 فواید آووکادو برای سلامتی آورده شده است که توسط تحقیقات علمی پشتیبانی می شوند.

آووکادو میوه درخت آووکادو است که با نام علمی Persea americana شناخته می شود 

این میوه به دلیل ارزش غذایی بالا ، بسیار ارزشمند است و به دلیل طعم خوب و بافت غنی به غذاهای مختلف افزوده می شود. این ماده اصلی در گوآکامول است.

این روزها ، آووکادو به غذایی فوق العاده محبوب در میان افراد آگاه به سلامتی تبدیل شده است. اغلب از آن به عنوان یک ابرغذا یاد می شود که با توجه به خواص سلامتی آن جای تعجب ندارد.

انواع مختلفی از آووکادو وجود دارد که از لحاظ شکل و رنگ متفاوت هستند - از گلابی به گرد و سبز و سیاه. وزن آنها همچنین می تواند از 8 اونس (220 گرم) تا 3 پوند (1.4 کیلوگرم) باشد.

محبوب ترین نوع آووکادو Hass است.

این غالباً گلابی تمساح نامیده می شود ، که بسیار توصیفی است ، زیرا تمایل دارد گلابی شکل باشد و مانند تمساح دارای پوستی سبز و برجسته است.

گوشت سبز زرد داخل میوه خورده می شود ، اما پوست و دانه آن دور ریخته می شود.

آووکادو بسیار مقوی است و حاوی طیف گسترده ای از مواد مغذی از جمله 20 ویتامین و مواد معدنی مختلف است.

در اینجا برخی از فراوانترین مواد مغذی در یک وعده 3.5 اونسی (100 گرمی) (3) وجود دارد:

ویتامین K: 26٪ مقدار روزانه (DV)
فولات: 20٪ DV
ویتامین C: 17٪ از DV
پتاسیم: 14٪ DV
ویتامین B5: 14٪ DV
ویتامین B6: 13٪ DV
ویتامین E: 10٪ DV
همچنین حاوی مقادیر کمی منیزیم ، منگنز ، مس ، آهن ، روی ، فسفر و ویتامین های A ، B1 (تیامین) ، B2 (ریبوفلاوین) و B3 (نیاسین) است.
این مقدار با 160 کالری ، 2 گرم پروتئین و 15 گرم چربی سالم همراه است. اگرچه حاوی 9 گرم کربوهیدرات است ، 7 مورد از آنها فیبر هستند ، بنابراین فقط 2 کربوهیدرات خالص وجود دارد و این یک غذای گیاهی کم کربوهیدرات است.

آووکادو فاقد کلسترول و سدیم است و از نظر چربی اشباع کم است. به همین دلیل مورد علاقه برخی از متخصصان قرار دارند که معتقدند این مواد مضر هستند ، اما موضوعی بحث شده است

2. آنها بیشتر از موز دارای پتاسیم هستند
پتاسیم ماده مغذی است که اکثر مردم به اندازه کافی از آن استفاده نمی کنند 

این ماده مغذی به حفظ شیب های الکتریکی در سلول های بدن شما کمک می کند و عملکردهای مختلف مختلفی را به شما ارائه می دهد.

آووکادو بسیار پتاسیم دارد. یک وعده 3.5 اونسی (100 گرمی) 14٪ مقدار مجاز توصیه شده روزانه (RDA) را بسته بندی می کند ، در حالی که در موز 10٪ ، که یک غذای معمولی با پتاسیم است ، 10٪ است.

چندین مطالعه نشان می دهد که مصرف زیاد پتاسیم با کاهش فشار خون مرتبط است ، که یک عامل اصلی خطر برای حملات قلبی ، سکته های مغزی و نارسایی کلیه است

3. آووکادو مملو از اسیدهای چرب اشباع نشده و سالم برای قلب است
آووکادو غذایی پرچرب است.

در حقیقت ، 77 درصد کالری موجود در آن از چربی است و این امر را به یکی از چربی ترین غذاهای گیاهی موجود تبدیل کرده است.

اما آنها فقط حاوی چربی نیستند. اکثر چربی های موجود در آووکادو اسید اولئیک است - یک اسید چرب اشباع نشده تک که جز component اصلی روغن زیتون نیز محسوب می شود و معتقد است که برخی از مزایای آن برای سلامتی مسئول است.

اسید اولئیک با کاهش التهاب همراه بوده و نشان داده است که تأثیرات مفیدی بر روی ژنهای مرتبط با سرطان دارد

چربی های موجود در آووکادو همچنین نسبت به اکسیداسیون ناشی از گرما مقاوم هستند و باعث می شوند روغن آووکادو یک انتخاب سالم و مطمئن برای پخت و پز باشد.

 

4. آووکادو با فیبر پر می شود
فیبر ماده مغذی دیگری است که آووکادو نسبتاً غنی از آن است.

این ماده گیاهی قابل هضم است که می تواند به کاهش وزن کمک کند ، جهش قند خون را کاهش دهد و به شدت با خطر کمتری از بسیاری از بیماری ها ارتباط دارد

اغلب بین فیبرهای محلول و غیر محلول تمایز قائل می شوند.

فیبر محلول برای تغذیه باکتریهای روده دوستانه در روده شناخته شده است ، که برای عملکرد مطلوب بدن بسیار مهم هستند

یک وعده آووکادو با 3.5 اونس (100 گرم) 7 گرم فیبر را تشکیل می دهد که 27٪ از RDA است.

حدود 25٪ فیبر موجود در آووکادو محلول است ، در حالی که 75٪ فیبر نامحلول است.

 
 

 منبع: دکاموند شیمی

 

 

  • Britannica briti

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی